WISER by Schneider Electric

 

Not just smarter. Wiser.

Egy okos otthon, amely extra kényelmet és biztonságot nyújt, emellett időt és pénzt spórol meg számodra? Ez a Wiser.

Gazdagabbá teszi az otthoni életed anélkül, hogy bonyolultabbá tenné.

Lazíts, és hagyd, hogy a Wiser gondoskodjon az otthonodról, a világítástól a fűtésig!

 

 

 

Wiser applikáció

Ez az alkalmazás többcélú vezérlővé varázsolja az okostelefonodat. Egy-egy érintéssel finomhangolhatod a világítást vagy a fűtést kényelmesen, akár a kanapén pihenve.

 

Töltsd le az applikációt mobilkészülékedre:

                                        

 

 

 

Így egyszerűsítheti a Wiser a mindennapjaidat:

Az alábbi funkciókat vezérelhetjük, akár távolról is a Wiser by SE alkalmazással, vagy a megszokott módon helyben a kapcsolókkal, vagy akár hangvezérléssel az Amazon Alexa, a Google Assistant és a Siri segítségével.

Home Touch
Hívhatjuk központi egységnek, vagy akár agynak, de bárhogy is nevezzük, rendelkezésünkre áll majd, hogy tetszőlegesen válasszunk a három különböző működési módozat között: az otthoni-, távolléti- és alvó módok lehetőséget adnak számunkra, hogy bárhonnan, bármikor vezérelhessük otthonunkat.

Világítás vezérlés
Hozz létre tökéletes hangulatot egyetlen érintéssel, amikor csak kedved tartja!

Árnyékolás vezérlés
Hangold össze a redőnyeidet a napi ritmusoddal! Beállíthatod, hogy automatikusan nyíljanak ki amikor felkelsz és záródjanak le amikor alszol.

Fűtésvezérlés
Legyen otthonod kényelmes és otthonos amikor otthon tartózkodsz és spórolj a fűtéssel amikor távol vagy, a hőmérséklet automatikus lecsökkentésével.

Energia Menedzsment
Tartsd szemmel az elektromos berendezéseidet a nap 24 órájában, kísérd figyelemmel a hatékonyságot és ismerd fel az esetleges biztonsági problémákat azonnal, amikor azok felmerülnek! Használd ki a csúcsidőn kívüli energiát és hozzd ki a legtöbbet napenergia-rendszeredből!

 

Az oldalon található tartalom és képek forrása: SchneiderElectric.com és SchneiderElectric.com/hu